Interferencias

En trobades d’amics o família sempre hi ha un moment per treure un joc distès, sense gaire complicació, que sigui divertit i sobretot provoqui les rialles de tots. Si a sobre poden jugar fins a 8 jugadors, fem el ple.Interferencias reuneix tots aquests requisits. És un party game on tots els jugadors tindrem una paraula inicial, que dibuixarem a la nostra llibreta i al final de la ronda veurem com ha evolucionat a mida ha anat passant per tots els jugadors.
Aquest joc va ser guanyador del Golden Geek Best Party Board Game del 2010.

pic1496708_md.jpg

Fitxa del joc
Autor: Desconegut
Il·lustracions: Desconegut
Edat: +8
Jugadors: 4 a 8 jugadors
Durada: 30 min.
Categoria: Party Game
Idioma: Castellà
Editorial: Goliath Games
Any de publicació: 2009

llibreta2.jpg

Que porta?
142 Cartes de paraules
8 Llibretes dibuixables de pissarra blanca
8 Retoladors de pissarra blanca
8 Tovalloletes negres per esborrar
1 Dau
1 Rellotge de sorra
1 Reglament

retuladors.jpg

Com ho preparem?
Primer repartim a cada jugador una llibreta, un retolador i una tela d’esborrar. Cada jugador escriu el seu nom a la zona indicada de la llibreta. Barregem les cartes i decidim quina de les dues cares jugarem, més fàcil o més difícil i fem una pila al centre de la taula amb la cara escollida cap per avall. Repartim una carta a cada jugador.
I ja ho tenim tot llest.

Com es juga?
Primer llencem el dau per veure quina serà la paraula. Obrim la llibreta per la primera pàgina i apuntem la paraula, girem el rellotge per dibuixar a la següent pàgina. Una vegada acabat el temps, seguim les indicacions de la llibreta que ens diu que la passem al següent jugador a l’esquerra, que haurà d’endevinar segons el dibuix la paraula inicial escrivint-la a la següent pàgina. I així seguint les indicacions de la llibreta, aquesta va avançant fins que ens torna a arribar de nou al seu propietari. Llavors s’acaba la ronda i una per una es van comprovant les llibretes de l’inici fins al final.
Cada paraula encertada dona un punt al seu propietari i quan s’acaba de veure la llibreta, el seu propietari atorga un punt al dibuix que més li ha agradat. Els punts s’anoten a la primera pàgina de la llibreta.
Una vegada s’han repassat totes les llibretes, s’esborren i es comença una nova ronda repartint noves cartes.

llibreta

Com s’acaba la partida?
La partida dura 3 rondes i una vegada completades es sumen els punts de les rondes. Qui té més punts és el guanyador.

Que m’ha semblat?
És un party game molt divertit, on les rialles estan garantides. No cal ser un bon dibuixant per destacar i l’enginy és essencial.
La producció del joc és molt bona, amb materials que donen la sensació de durabilitat, encara que els retoladors possiblement s’hagin d’anar renovant de tant en tant.

Valoració

4-stars (2)

BGG

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s