CorreJocs 2018

Dins de la 32a Mostra i de la Festa Major d’hivern de Sant Vicenç dels Horts, el Club Amatent va organitzar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, la 5a edició del CorreJocs.
En aquesta ocasió va canviar el format, en una gran carpa tancada compartint espai amb moltes més activitats com la realitat virtual, consoles, drons terrestres, Escape Room, futbolins, màquines recreatives, un bon cap de setmana de bona festa lúdica per tots els gustos.
Al CorreJocs es van fer moltes demostracions de jocs generalment de caràcter familiar i infantil. Tot i que la gent que va anar passant comprèn totes les franges d’edat.
Com a plat fort es va fer el Torneig Nacional Català de Carcassonne, també es van fer tornejos de Patchwork i Màgic. Es van sortejar molts jocs i premis cedits pels diferents col·laboradors del Club Amatent.

El Torneig Nacional Català de Carcassonne amb el patrocini de DEVIR, va tindre una gran participació amb 48 jugadors disposats a lluitar per endur-se la victòria, que va endur-se en Siddharta Navarro de Sant Climent de Llobregat.

Al torneig de Patchwork van participar 12 jugadors, un torneig que va guanyar Jordi Castells i va comptar amb el patrocini de Maldito Games i que abans i després del torneig se’n van fer moltes demostracions del joc.

I el Torneig de Màgic va tindre una acollida tèbia, però els participants van gaudir jugant i competint.

Es van fer diverses partides de Rol, on principalment va destacar molt Pequeños Detectives de Monstruos, que va tenir molt bona acollida entre el públic més familiar i infantil.

Les demostracions de jocs van agradar tant a grans i petits, aconseguint l’objectiu de fer descobrir aquest món inacabable que són els jocs de taula.

En resum, dues jornades lúdiques on es van poder gaudir dels jocs de taula en un espai còmode i acollidor. Com molt bé va pintar la Bea García Martí.

6922cc76-0e81-47f4-a272-b608095f173d.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s